• Skal dere bygge ny bolig?

  Vi har lang erfaring med eneboliger, leiligheter og rekkehus. La oss hjelpe deg.

 • ARBEIDET GJENNOMFØRES GRUNDIG OG EFFEKTIVT - TIL AVTALT PRIS

  Les mer om våre tjenester:

 • Bygge hus

 • ByggPartner Bergen er med dere i hele byggeprosessen. Vi har solid erfaring i oppføring av nye boliger. Prosessen med å bygge ny bolig skal være en spennende og positiv prosess mens boligdrømmen blir virkeliggjort.

  Vi kan om ønskelig ha totalansvaret for hele byggeprosjektet, det vil si at ByggPartner Bergen knytter til seg de nødvendige underleverandørene.  Vi samarbeider tett med mange kjente leverandører innen blant annet mur, elektro, rør, maling og ventilasjon. Dette for å sikre dere det beste sluttproduktet, mens dere bare trenger å forholde dere til oss. Alt arbeidet utføres etter gjeldende forskrifter og  kvalitetskrav. Dette gjelder også for våre underleverandører og samarbeidspartnere. 

  Våre dyktige og allsidige tømrere, erfarne byggeledere og solide samarbeidspartnere har kompetansen for å oppføre og levere deres nye bolig.

 • Har dere tomt?

 • Vi kommer selvfølgelig på uforpliktende befaring for å se på forholdene dersom dere har tomt.  Vi kan gi gode råd om ulike hustyper og hva som kan passe best på ulike tomter for optimal plassering. Våre folk har lang erfaring med å bygge en rekke ulike boliger på kundens tomt. Ønsker du èn solid utbygger til å håndtere ditt prosjekt står vi til tjeneste. 

  Vi er også på jakt etter nye tomter til fremtidige boligprosjekter. Har du en eiendom, og du har tanker om at denne kan egne seg for utvikling  - ta kontakt for en uforpliktende samtale.

  Vi samarbeider med en rekke dyktige arkitekter kan hjelpe deg med ny bolig, skisser for, rahebiltering, påbygg, tilbygg og ny form mm