• Byggpartner Bergen

    Totalleverandør fra Bergen med fokus på kvalitet og høy faglig kunnskap.

  • Vårt team

    Et faglig sterkt team med tverrfaglig kompetanse er klar for å hjelpe deg.

byggmester-bergen

Daglig leder

Terje Røsok (Mobil: 982 46 548)

Våre BASer på byggeplassene

Øystein Brænden Berge

Joachim Joensen

byggpartner-bergen-byggmester

BLI KJENT MED OSS

ByggPartner Bergen har ansatte med skikkelig yrkesstolthet og som stortrives ute på byggeplassene. Kvalitet, tempo  og trygghet er det vi jobber for hver eneste dag. Våre ledere og tømrere så vel som underleverandører har full fokus på oppdragene vi arbeider med, slik at våre kunder alltid er fornøyd. Vi er stolte over det solide håndverket vi leverer, noe som også gjenspeiles i tilbakemeldingene fra våre kunder

 

Miljø

Som en aktør i byggebransjen ønsker vi å redusere innvirkningen vi har på miljøet. Vi legger vekt på å redusere den negative miljøeffekten produktene, løsningene og driften vår har. ByggPartner Bergen AS legger stor vekt på arbeidsmiljø, trivsel, kompetanseheving og personlig utvikling. Vi behandler alle våre ansatte på en etisk riktig måte. Vi stiller krav som det er mulig å etterleve og kontrollere for alle parter.

 
HMS

Vi tar HMS på alvor, for våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har en HMS-ansvarlig som sørger for en trygg og sikker arbeidsplass. HMS-arbeidet spiller en sentral rolle i vår organisasjon og vi jobber stadig med fremme dette arbeidet. Det blir stadig strengere krav til byggebransjen og det er da viktig å holde seg oppdatert. 

mKz8WG8wva